Navštivte i tyto sekce:

Školní družina
aktuální informace o dění ve školní družině
Školní jídelna
stravování, platby, aktuální informace
Školní klub
co aktuálně chystá školní klub
Rada rodičů
zápisy a zprávy z rady rodičů
Měsíční plán
aktuální měsíční plán akcí školy
Důležité informace
nejdůležitější informace, které byste neměli přehlédnout
Zápis do 1. ročníků
30.6.2010

Závěr školního roku 2009/2010

Skončil školní rok.

Celkový studijní průměr žáků školy na konci 2.pololetí je 1,49. Samozřejmě je ovlivněn pěknými výsledky žáků I.stupně, nicméně za pochvalu stojí i průměry tříd 8.B (1,36) a 6.A (1,41) z II.stupně.
Celkem 216 žáků z celkového počtu klasifikovaných bude mít na druhé straně vysvědčení napsáno prospěl či prospěla s vyznamenáním. Na I.stupni je to 166 žáků, na druhém 50. Mezi nimi je na I.stupni 112 žáků se samými jedničkami, na druhém je to 6 žáků. Všem moc gratuluji.

Je čas poděkovat všem vyučujícím a zaměstnancům školy za každodenní školní i mimoškolní práci, trpělivost, pevné nervy, za výsledky svých svěřenců. Děkuji a přeji všem zaměstnancům školy, pedagogům a vychovatelkám zvláště, zaslouženou dovolenou.

Žákům přeji krásné prázdniny. Věřím, že si je užijí jak u všech světových moří, tak i ve světových či českých horách, na řekách, rybnících, u hodných babiček a dědečků, na táborech či prostě doma, když nic, tak aspoň u počítačů.

Po prázdninách nastoupí do školy noví prvňáčci, ze kterých co nevidět budou stejně velcí a stejně šikovní deváťáci, jako ti, kteří nás letos opouštějí, aby v novém školním roce mohli pokračovat ve studiích či v učení na jiných školách či školských zařízeních. Zvláště jim pak přeji zasloužený prázdninový odpočinek po náročném roce, který byl v jejich dosavadním životě určitě tím nejdůležitějším.

A na závěr - hezké prázdniny všem a 1.září na shledanou.

 

Jiří Skalský, ředitel ZŠ Vrchlického

Související dokumenty

vloženo: 30.6.2010 10:18:34, Jiří Kejzar
upraveno: 30.6.2010 10:23:11, Jiří Kejzar

Menu

Patička

Copyright © 2005-2024 ZŠ Vrchlického, Liberec, powered by ŠIIP skola@vrchlickeho.cz