Navštivte i tyto sekce:

Školní družina
aktuální informace o dění ve školní družině
Školní jídelna
stravování, platby, aktuální informace
Školní klub
co aktuálně chystá školní klub
Rada rodičů
zápisy a zprávy z rady rodičů
Měsíční plán
aktuální měsíční plán akcí školy
Důležité informace
nejdůležitější informace, které byste neměli přehlédnout
Zápis do 1. ročníků
15.4.-15.5.2010

Hlasujte pro projekt naší školy a pomožte nám získat oranžovou učebnu

Naše škola se přihlásila se dvěma svými projekty do grantového programu Nadace ČEZ, který nám může přinést "oranžovou učebnu". Podpořte nás a hlasujte na internetu pro náš projekt a třeba vyhrajete jeden z netbooků.

Nadace ČEZ vyhlásila grantové řízení Oranžová učebna, v rámci kterého podpoří vznik nových nebo modernizaci stávajících odborných školních učeben a laboratoří. Naše základní škola se zúčastnila tohoto grantového řízení, podpořte nás a dejte nám svůj hlas.

V rámci grantového řízení byla Česká republika rozdělena do sedmi regionů (viz. mapka na webu akce). Škola, která od v daném regionu získá nejvíce hlasů, bude doporučena správní radě Nadace ČEZ a má tak největší šanci získat příspěvek na svou učebnu.

Hlasovat můžete na webu grantového programu, dva projekty naší školy pak najdete na úplném konci druhé stránky škol v Liberci (přímo pod tímto odkazem: http://www.cezregionum.cz/cs/oranzova-ucebna/?&region=&city=Liberec&pg=2)

Hlasování je velmi jednoduché, stačí kliknout na hlasovat u jednotho z našich projektů, tipnout si, kolik osob bude celkově v grantovém programu na webu hlasovat, vyplnit svůj e-mail a odeslat hlas. Hlas bude započítán až poté, co jej potvrdíte kliknutím na odkaz, který vám přijde e-mailem.

Pokud navíc nejlépe tipnete počet hlasujících osob, můžete získat jeden ze tří netbooků!

Několik zajímavých bodů z pravidel:

Hlasování se může zúčastnit fyzická osoba s trvalým bydlištěm na území České republiky (dále jakohlasující). Nezletilá osoba se hlasování účastní se souhlasem svých zákonných zástupců.

Hlasující mohou udělit svůj hlas kterémukoli z projektů prezentovaných na webových stránkách. Svůj hlas udělí kliknutím na příslušné hlasovací tlačítko u vybraného projektu, vložením odpovědi na tipovací otázku a zadáním své e-mailové adresy.

Hlasující, který bude nejblíže správnému výsledku v tipovací otázce, získá výhru.

Každý hlasující může hlasovat a odpovídat na tipovací otázku pouze jednou, resp. každá e-mailová adresa může být v hlasování použita pouze jednou.

Výsledek tipovací otázky bude znám po skončení hlasování. Znění otázky je následující: „Kolik hlasů bude uděleno všem prezentovaným projektům dohromady?"

Děkujeme za vaše hlasy

Předem moc děkujeme za všechny hlasy, které našim projektům udělíte...

Jak na hlasování

vyhledejte školy v Liberci

Po vyhledání škol v Liberci najdete naše dva projekty až na 2. straně (školy jsou řazeny abecedně). Případně se k hlasování pro naši školu můžete dostat přímo pomocí odkazu http://www.cezregionum.cz/cs/oranzova-ucebna/?&region=&city=Liberec&pg=2

2 projekty naší školy na začátku hlasování

Po hlasování na internetové stránce nezapomeňte potvrdit svůj hlas kliknutím na odkaz, který vám přijde e-mailem! Bez tohoto potvrzení není hlas platný.

potvrzení hlasu v e-mailu

Související dokumenty

vloženo: 15.4.2010 22:35:06, Ondřej Peřina
upraveno: 15.4.2010 22:55:17, Ondřej Peřina

Menu

Patička

Copyright © 2005-2024 ZŠ Vrchlického, Liberec, powered by ŠIIP skola@vrchlickeho.cz