Navštivte i tyto sekce:

Školní družina
aktuální informace o dění ve školní družině
Školní jídelna
stravování, platby, aktuální informace
Školní klub
co aktuálně chystá školní klub
Rada rodičů
zápisy a zprávy z rady rodičů
Měsíční plán
aktuální měsíční plán akcí školy
Důležité informace
nejdůležitější informace, které byste neměli přehlédnout
Zápis do 1. ročníků
2.6.2009

Nabitý týden od 1. do 5. června

Naše úspěchy na sportovních soutěžích nám připravily krušný první červnový týden. Navíc budeme muset tříštit síly, protože každý den budeme bojovat na několika frontách. Posuďte sami.

V pondělí hrajeme krajské finále McDonald cupu 2. – 3. tříd, kam jsme postoupili z okresního kola, kde jsme za sebou nechali žáky ze sportovní fotbalové školy Barvířská. Kromě toho na této soutěži také naši žáci zpracovávají výsledky. Odpoledne hrají naši starší žáci fotbalové utkání o postup ze skupiny. A navíc od rána budou naši žáci prvního stupně na atletickém trojboji (bohužel budou ochuzeni o ty, kteří hrají McDonald – původně se měl hrát v pátek, ale kvůli dešti byl přeložen na pondělí).

V úterý je olympiáda mládeže mladších, kde navíc zpracováváme výsledky a stejná věková skupina pojede i do Turnova na krajské finále Poháru Rozhlasu - je to škoda, připravovali jsme se na zisk medailí na olympiádě, ale pochopitelně musíme dát přednost krajskému finále. Do Turnova jedou také naši starší žáci, kteří zvítězili v okrese.

Ve středu je olympiáda starších a navíc zde také zpracováváme výsledky.

Ve čtvrtek a pátek je sportovně vědomostní soutěž libereckých škol na ZŠ Dobiášova, bohatě sponzorovaná firmou Syner. My ale budeme opět oslabeni, protože v pátek je krajské finále v atletickém čtyřboji, na které se naše škola probojovala v kategorii chlapců. Navíc jak na ZŠ Dobiášova, tak na krajském finále ve čtyřboji zpracováváme počítačově výsledky.

To je tedy týden…

vloženo: 2.6.2009 10:40:12, Tereza Janďurová
upraveno: 6.6.2009 9:45:32, Ondřej Peřina

Menu

Patička

Copyright © 2005-2024 ZŠ Vrchlického, Liberec, powered by ŠIIP skola@vrchlickeho.cz