Navštivte i tyto sekce:

Školní družina
aktuální informace o dění ve školní družině
Školní jídelna
stravování, platby, aktuální informace
Školní klub
co aktuálně chystá školní klub
Rada rodičů
zápisy a zprávy z rady rodičů
Měsíční plán
aktuální měsíční plán akcí školy
Důležité informace
nejdůležitější informace, které byste neměli přehlédnout
Zápis do 1. ročníků
23.5.2009

Liberecké šelmí trhy

23. 05. 2009 Celodenní zábavné akce, které liberecká zoologická zahrada uspořádá v rámci letošní kampaně EAZA European Carnivore Campaign 2009 (Osladíme to i evropským šelmám?).

Předposlední květnovou sobotu bude ZOO mimo jiné patřit libereckým základním školám, které v zahradě uskuteční svůj projektový den na téma evropské šelmy. Návštěvníci tak budou moci shlédnout krátká divadelní představení nebo si od školáků koupit jejich vlastní výtvory vztahující se k šelmí kampani. Sama ZOO zase připraví řadu zajímavostí, chybět nebudou výtvarné dílničky, pouliční divadélko ani malování na obličej. Ke koupi budou rovněž speciální kampaňová trička s obrázkem známého kreslíře Petra Urbana. Výtěžek z jejich prodeje půjde do centrály Evropské asociace zoologických zahrad a akvárií (EAZA), která ze získaných peněz zafinancuje terénní záchranné projekty.

I naše škola se tohoto projektu zúčastní. U cukrárny Čapí hnízdo umístíme prodejní stánek, kde žáci naší školy budou nejen prodávat vlastnoručně zhotovené výrobky, ale připraví pro návštěvníky i soutěž o ceny. Chceme tím přispět k rozvoji zoologické zahrady v Liberci. Srdečně všechny zveme. Pojďte s námi pomáhat zvířátkům!!!

Monika Winklerová, vychovatelka

Související dokumenty

  • formát PDFPlakat (formát PDF | velikost 1,04 MB)
vloženo: 20.5.2009 13:37:26, Kristýna Bičíková
upraveno: 20.5.2009 13:38:00, Kristýna Bičíková

Menu

Patička

Copyright © 2005-2024 ZŠ Vrchlického, Liberec, powered by ŠIIP skola@vrchlickeho.cz