Navštivte i tyto sekce:

Školní družina
aktuální informace o dění ve školní družině
Školní jídelna
stravování, platby, aktuální informace
Školní klub
co aktuálně chystá školní klub
Rada rodičů
zápisy a zprávy z rady rodičů
Měsíční plán
aktuální měsíční plán akcí školy
Důležité informace
nejdůležitější informace, které byste neměli přehlédnout
Zápis do 1. ročníků
6.2.2009

Naši žáci zvítězili se svým hraným filmem v soutěži společnosti Elektrowin

Již několik let točí čtyři žáci (v současné době jsou v deváté třídě, ale začínali v šesté) krátké scény a uveřejňují je na svých internetových stránkách.

Za tu dobu posbírali již řadu úspěchů - poslední před měsícem, kdy vyhráli v soutěži s ekologickým námětem se svým filmem „Toaster".

O soutěži se dozvěděli z inzerátu - a protože zkušenosti měli, rozhodli se zúčastnit. Napadlo je natočit příběh o "myslícím" toasteru. Příběh je o člověku, který vyhodil svůj nepoužitelný toaster do popelnice. Ten se však k němu sám vrátí a pomocí vzkazů napsaných na topinkách ho donutí, aby ho odnesl na místo zpětného odběru.

Film určitě stojí za zhlédnutí, jelikož byl porotou vyhodnocen jako nejlepší ze 400 dalších snímků. Podívejte se na uvedené stránky, prohlédnout si můžete první výtvory čtveřice Jakl, Dománek, Richtr a Voslař z doby, kdy byli v šesté třídě, pozdější dílka, mezi nimi
i „Konzole - reloaded" z osmé třídy, za který dostali odměnu 10 000,- Kč v soutěži časopisu Level, i zatím poslední oceněný film „Toaster".

Související odkaz

vloženo: 6.2.2009 13:07:01, Barbora Kaplová
upraveno: 15.2.2009 13:07:39, Ondřej Peřina

Menu

Patička

Copyright © 2005-2024 ZŠ Vrchlického, Liberec, powered by ŠIIP skola@vrchlickeho.cz