Navštivte i tyto sekce:

Školní družina
aktuální informace o dění ve školní družině
Školní jídelna
stravování, platby, aktuální informace
Školní klub
co aktuálně chystá školní klub
Rada rodičů
zápisy a zprávy z rady rodičů
Měsíční plán
aktuální měsíční plán akcí školy
Důležité informace
nejdůležitější informace, které byste neměli přehlédnout
Zápis do 1. ročníků
2.10.2008

Ve čtvrtek 2. října 2008 se konaly třídní schůzky

Ve čtvrtek od 17 hodin byla škola plná. Učitelé odcházeli na schůzky trochu unaveni – od 14,30 měli rozbor hodnocení práce školy firmou DAP. Ale na druhé straně mohli odcházet spokojeni – hodnocení práce naší školy bylo mimořádně příznivé.

Za zamyšlenou ale stálo časté opakování konzultanta - děláte víc, než byste měli, často nahrazujete rodiče, nepřehánějte to, konec školního roku je daleko a měli byste se ho dožít ve zdraví!

V úvodu třídních schůzek pan ředitel krátce informoval ve školním rozhlase o radostech
i problémech letošního školního roku a potom už se rozběhly schůzky. V 7. třídách byli rodiče navíc seznámeni s organizací letošního lyžařského výcviku.

Ve třídách bylo hodně rodičů, méně bylo jen ve 3.B, 7.A a zejména v 8.A (tady nebylo ani 50% rodičů!). Byly zavedeny sešity pro evidenci docházky rodičů a jejich připomínky k práci školy. Tyto sešity půjdou se třídou celou školní docházku. Jaké zápisy se tam objevily na prvních letošních schůzkách a jaké další problémy se řešily? Nebylo jich mnoho, v současné době se už některé z nich řeší nebo vyřešily. Za ty pro nás nejobtížnější považujeme připomínky z 1. tříd k chlapeckým záchodům ve druhém patře. Peníze na investice už do prosince nemáme. Nicméně i tam už začal pan školník pracovat na zlepšení vzhledu a natírá a natírá. Pravda - žáci příliš nespolupracují, během půlhodiny zmizely desinfekční kuličky ze všech pisoárů... V souvislosti s virovou hepatitidou a připomínkami rodičů jsou do tříd montovány nové zásobníky na tekuté mýdlo. Řešeny byly stížnosti na velkou frekvenci DÚ a naopak malou frekvenci zápisu známek do ŽK v některých hodinách angličtiny.

V 18 hodin se sešli zájemci o práci v Radě rodičů. Hledá se také nová pokladní, protože paní Váňová už děti ve škole nemá - v úterý 14. října od 17 hodin se sejdou členky minulé rady a noví členové ve škole na schůzce s předsedou Rady rodičů panem Kolínem. Pokud má někdo další zájem, určitě přijďte.

vloženo: 9.10.2008 13:10:02, Ondřej Peřina

Menu

Patička

Copyright © 2005-2024 ZŠ Vrchlického, Liberec, powered by ŠIIP skola@vrchlickeho.cz