Navštivte i tyto sekce:

Školní družina
aktuální informace o dění ve školní družině
Školní jídelna
stravování, platby, aktuální informace
Školní klub
co aktuálně chystá školní klub
Rada rodičů
zápisy a zprávy z rady rodičů
Měsíční plán
aktuální měsíční plán akcí školy
Důležité informace
nejdůležitější informace, které byste neměli přehlédnout
Zápis do 1. ročníků
5.5.2008

Volejbalisté druzí ve finále!

V pondělí 5. května jsme hráli finále dlouhodobé soutěže škol okresu ve volejbale, kam jsme postoupili jako vítěz semifinálové skupiny.

Hrála družstva - ZŠ Sokolovská (sportovní volejbalové třídy), ZŠ Ještědská (sportovní třídy), ZŠ Oblačná a naše škola. My jsme bohužel byli oslabeni o nejdůležitějšího hráče - Petr Dostál měl angínu a obejít se bez něho bylo pro nás velmi obtížné. Nakonec jsme z našeho jediného smečaře Choce udělali nahrávače (to pro něj určitě nebyla jednoduchá situace), narychlo jsme ráno vzali jako náhradníka Martina Blažka z 8.B a šli jsme hrát smíření s tím, že budeme poslední. Ale nakonec jsme odcházeli se stříbrnými medailemi za 2. místo! Pravda je, že na ZŠ Ještědskou, která měla v družstvu 4 volejbalisty, jsme nestačili (byť jsme ve druhém setu vedli se slušným náskokem...), ale ostatní družstva jsme porazili 2:0. A myslíme si, že pokud bychom měli Dostála, měli jsme jednoznačně na 1. místo. Ale to už je osud. Nicméně, pro družstvo, které nemá v kádru ani jednoho volejbalistu, je druhé místo úspěchem!

A kdo za úspěch může?

Prosa (jednoznačně nejlepší hráč na hřišti), Choc, Vácha, Dědek, Bělina (všichni 9. třídy), Blažek a Palme (8. třída). Všechny musíme pochválit za bojovnost a týmového ducha!

vloženo: 16.5.2008 11:31:17, Ondřej Peřina

Menu

Patička

Copyright © 2005-2024 ZŠ Vrchlického, Liberec, powered by ŠIIP skola@vrchlickeho.cz