Navštivte i tyto sekce:

Školní družina
aktuální informace o dění ve školní družině
Školní jídelna
stravování, platby, aktuální informace
Školní klub
co aktuálně chystá školní klub
Rada rodičů
zápisy a zprávy z rady rodičů
Měsíční plán
aktuální měsíční plán akcí školy
Důležité informace
nejdůležitější informace, které byste neměli přehlédnout
Zápis do 1. ročníků
14.4.2008

Vyhráli jsme volejbal - jsme ve finále dlouhodobé soutěže

V pondělí 14. dubna jsme hráli jednu ze dvou základních skupin dlouhodobé soutěže škol okresu ve volejbale.

Volejbalisté úspěšní!!! - JSME VE FINÁLE DLOUHODOBÉ SOUTĚŽE ŠKOL OKRESU LIBEREC

Hrála dvě družstva ze ZŠ Sokolovské (sportovní volejbalové třídy), ZŠ Ostašov a naše škola - nepřijela ZŠ Kobyly. Postupovala dvě nejlepší družstva. Pro naše družstvo to byla účast po loňském překvapivém vítězství v regionální soutěži i na olympiádě mládeže. Ale letos určitě tak dobré družstvo jako v loňském roce nemáme, nikdo z našich hráčů nehraje volejbal závodně a hrajeme ho jen v hodinách Tv - nemáme ani hodinu sportovních her ve volejbalu. Logicky jsme čekali, že postup ze skupiny bude daleko. Ale nakonec bylo všechno jinak.

Nastoupili jsme v sestavě, ve které byli výhradně deváťáci s jedním osmákem. Poměrně úzký kádr a navíc hrajeme se dvěma nahrávači, takže každé onemocnění by nás hodně poznamenalo. Ale teď jsme naštěstí byli všichni a je třeba říci, že jsme neměli ani výraznější slabinu. V prvním utkání jsme porazili celkem přesvědčivě Ostašov 2:0, potom Sokolovskou „B" výrazně 2:0 a čekalo nás rozhodující utkání se sportovní volejbalovou třídou ZŠ Sokolovská „A". Řekli jsme si, že nedáme soupeři nic zadarmo - v prvním setu jsme prohráli těsně 26:24, ve druhém jsme výrazně vyhráli. Přišel rozhodující zkrácený třetí set, který se hrál do patnácti. Vedli jsme, potom soupeř vyrovnal a získal si i slušný náskok, ale závěr byl náš - vyhráli jsme 16:14! S naší nevolejbalovou volejbalovou reprezentací to považujeme za velký úspěch, i když je nám jasné, že ve finále, kde hrají ještě dvě nejlepší družstva ze druhé skupiny, bude opět favoritem ZŠ Sokolovská.

Sestava:

Dostál a Prosa (nahrávači a nejlepší hráči na hřišti), Choc, Vácha, Dědek, Bělina (všichni 9. třídy) a Palme (8. třída).

vloženo: 17.4.2008 16:27:43, Ondřej Peřina

Menu

Patička

Copyright © 2005-2024 ZŠ Vrchlického, Liberec, powered by ŠIIP skola@vrchlickeho.cz