Navštivte i tyto sekce:

Školní družina
aktuální informace o dění ve školní družině
Školní jídelna
stravování, platby, aktuální informace
Školní klub
co aktuálně chystá školní klub
Rada rodičů
zápisy a zprávy z rady rodičů
Měsíční plán
aktuální měsíční plán akcí školy
Důležité informace
nejdůležitější informace, které byste neměli přehlédnout
Zápis do 1. ročníků
18.5.2005

Přijímací řízení do pátých tříd

Vážení rodiče, již třináct let na naší škole pracují výběrové třídy se zaměřením na výpočetní techniku. Chodí do nich děti z celého Liberce i některých dalších obcí okresu. Dovolujeme si Vás seznámit s podmínkami přijetí do výběrové páté třídy.

Informace o způsobu provádění výběru do třídy s počítačovým zaměřením

Přihlášky

Přihlášky k výběrovému řízení se podávají na adresu školy na níže uvedeném formuláři do 16. května 2005. Je také možné využít elektronické přihlášky na naší internetové adrese. Před podáním přihlášky je možné se zúčastnit „Dne otevřených dveří“ (středa 11. května 14 – 18 hod., schůzka s vedením školy a vybranými učiteli v 16,00) a přihlášku případně předat přímo ve škole. Podle dosavadních zkušeností se testů účastní kolem 60 žáků, otevírá se 1 třída. Bohužel vzhledem k současné naplněnosti školy je možné již třetím rokem pouze doplňovat stavy „domácích“ žáků a tak počet žáků přijímaných z jiných škol se snižuje zhruba na 10 žáků.

Výběrové řízení

Výběrové řízení proběhne ve středu 18. 5. 2005 v 16,00. Žáci, kteří jsou v uvedeném termínu mimo republiku nebo nemocní a rodiče projednali tuto skutečnost s ředitelem školy, vykonají výběrové řízení v náhradním termínu. Doba na psaní testu je 60 minut. Předběžné zkušenosti s počítačem nejsou vyžadovány. S sebou si žáci vezmou žákovskou knížku a tužku. Výběrové řízení (testy z matematiky, zaměřené na logické myšlení) bude provedeno najednou. Žáci u vchodu obdrží číslo, pod kterým budou evidováni až do skončení klasifikace testu. Rodiče po dobu testu mohou pobývat v jídelně (káva zajištěna, video) nebo v počítačové učebně (programy od výukových až po takové, které by mohly zajímat i rodiče).

Informace o přijímacím řízení a přihláška ke stažení

vloženo: 27.4.2005 22:50:35, Tereza Lešniovská
upraveno: 19.5.2005 17:42:41, Ondřej Peřina

Menu

Patička

Copyright © 2005-2024 ZŠ Vrchlického, Liberec, powered by ŠIIP skola@vrchlickeho.cz