Navštivte i tyto sekce:

Školní družina
aktuální informace o dění ve školní družině
Školní jídelna
stravování, platby, aktuální informace
Školní klub
co aktuálně chystá školní klub
Rada rodičů
zápisy a zprávy z rady rodičů
Měsíční plán
aktuální měsíční plán akcí školy
Důležité informace
nejdůležitější informace, které byste neměli přehlédnout
Zápis do 1. ročníků
21.2.2006

Projekt ŠIIP zvolen nejzajímavějším projektem Libereckého kraje

Na krajském kole přehlídky projektů SIPVZ v Libereckém kraji byl náš projekt Školního Internetového Informačního Portálu zvolen jako nejzajímavější a postupuje na celostátní přehlídku projektů.

V pondělí 20.2.2006 jsme se účastnili s naším projektem ŠIIP krajské přehlídky projektů SIPVZ za rok 2005. Na přehlídce byly představeny zajímavé projekty, které vznikaly v roce 2005 na základních a středních školách Libereckého kraje.

Na konci přehlídky sedmdesát registrovaných účastníků při hlasování rozhodlo, že za nejzajímavější považují projekt č. 0358P2005 s názvem Školní Internetový Informační Portál, jehož úspěšným řešitelem je právě naše ZŠ Vrchlického. Podrobné informace o projektu naleznete na jeho oficiálních stránkách http://siipinfo.vrchlickeho.cz/.

Další informace o krajské prezentaci projektů SIPVZ v Libereckém kraji si také můžete přečíst na oficiálním webu Státní informační politiky ve vzdělávání - E-gram.

Nyní nás tedy čeká účast na celostátní přehlídce nejlepších projektů ze všech krajů České republiky. Tato přehlídka proběhne v rámci konference Počítač ve škole, kterou pořádá Gymnázium Vincenta Makovského v Novém Městě na Moravě, v termínu 11. až 13. dubna 2006 a které se samozřejmě s prezentací našeho projektu ŠIIP budeme účastnit.

Související dokumenty

vloženo: 24.2.2006 12:40:44, Ondřej Peřina

Menu

Patička

Copyright © 2005-2024 ZŠ Vrchlického, Liberec, powered by ŠIIP skola@vrchlickeho.cz