Navštivte i tyto sekce:

Školní družina
aktuální informace o dění ve školní družině
Školní jídelna
stravování, platby, aktuální informace
Školní klub
co aktuálně chystá školní klub
Rada rodičů
zápisy a zprávy z rady rodičů
Měsíční plán
aktuální měsíční plán akcí školy
Důležité informace
nejdůležitější informace, které byste neměli přehlédnout
Zápis do 1. ročníků
21.1.2011

Zápis 2011

Vážení rodiče pokud se rozhodnete přijít na zápis do 1. ročníků na naši školu (pátek 21. ledna od 14 do 18 hodin), dovolte, abychom Vás informovali o jeho organizaci, abyste se na tento den mohli připravit nejen Vy, ale i (a hlavně) Vaše dítě.

Při příchodu do školy dostanete pořadové číslo. Žákyně Vás odvedou do 2. patra, kde je připravena jedna ze tříd jako šatna a „čekárna". Zde si odložíte a vyplníte dotazník, který Vám předají žákyně v této třídě. Pokud budete muset chvíli čekat, můžete s dítětem využít relaxační nářadí na chodbě nebo sejít o patro níž, kde jsou pro děti otevřeny počítačové učebny s programy pro nejmenší. Děti se mohou napít, vy si můžete dát kávu, čaj, moučník.

Podle čísla Vás potom paní vychovatelka odvede k zápisu do vedlejší třídy. Vaši ratolest zde odevzdáte paní učitelce spolu s vyplněným dotazníkem. Po skončení zápisu nemusíte pospíchat domů - můžete se projít po škole nebo využít výše inzerované nářadí nebo počítače.

Poznámka na závěr - v červnu budou rodiče přijatých žáků (podle počtu zapsaných budeme otevírat jednu nebo dvě třídy) pozváni na schůzku do školy, kde budou podrobně informováni
o tom, jak se připravit na září.

Dálší informace najdete v příloze.

Související dokumenty

vloženo: 3.1.2011 13:33:15, Tomáš Burian
upraveno: 10.1.2011 13:18:54, Tomáš Burian

Menu

Patička

Copyright © 2005-2024 ZŠ Vrchlického, Liberec, powered by ŠIIP skola@vrchlickeho.cz