6.3.2011

Maškarní rej

Dne 6. března 2011 Základní škola Vrchlického, ve spolupráci s Radou rodičů, pořádala Maškarní rej v restauraci U Košků.

Bohatým programem nás provázel nejen skvělý učitel, ale také moderátor, Jan Vojtíšek. Celé odpoledne po sále poletoval také tým berušek, který se staral o organizaci, klidný průběh soutěží a zábavu na tanečním parketu.
Během zábavy, která trvala dvě hodiny, si děti v maskách spolu s rodiči užili mnoho společných tanců, soutěží, pěveckých i tanečních vystoupení. Děti během soutěží prolézaly „strachovým" pytlem, skládaly večerníčkovou čepici a tančily s ní, napodobovaly taneční kreace podle předcvičovatelek a zahrály si oblíbenou židličkovanou, kterou si vyzkoušeli i rodiče. Nejdříve se kolem židliček, kterých postupně ubývalo, proháněly maminky, poté tatínci v čele s panem ředitelem.
Každá maska dostala balíček s cenami, které byly připraveny pro všechny, také pro soutěžící rodiče.

Všem, kteří letošní Maškarní rej podpořili sponzorskými dary, mnohokrát děkujeme: Möbelix, KIKA, Globus Liberec, Česká spořitelna a.s., GE money, O2, Zoologická zahrada Liberec, Mocca s.r.o., Billa, Kooperativa, Hanušová, Kručovský, Müller, Bělíková, Třešňáková, Susová, Trávníčková, Vaňoučková, Holas, Žižková, Slavík, Vogel, Horák, Malina, Hrdinová, Kolínský, Čechtický, Devátý, Holík, Mádle, Kmoch, Bublová, Kolář, Drapák, Malinovský, Rulík, Deml a další...

Fotografie v albu

pořízeno v období: 6.3.2011
fotografií v albu: 25

vloženo: 18.3.2011 13:28:26, Tomáš Burian
upraveno: 18.3.2011 14:23:36, Jiří Kejzar

Menu

Patička

Copyright © 2005-2024 ZŠ Vrchlického, Liberec, powered by ŠIIP skola@vrchlickeho.cz